Dallas nézési tanácsok:

Szervezd az életed a tévémûsor szerint, ne feledd a kábel a helyi és a parabola mûsorokat sem! Legyen legalább egy tartalék tévéd, ezen ne kockáztass! A telefont húzd ki, a távvezérlõt helyezd biztonságba és ülj közelebb! Ne egyél és ne igyál közben, mert biztos, hogy valamirõl lemaradsz! Gondoskodj kényelmes párnákról!

A Dallas a legjobb választás! Azt tudd, aki ellene van, az buta, vagy sznob vagy írigy, vagy lehet, hogy nem érti! A Dallas nem csupán film, hanem életed része. A fõszereplõkkel bátran együtt lehet sõt kell sírni, nevetni! Az egyes részeket hozzáértõ, az eddigi részeket nézõ családtaggal, szomszéddal nézd, a többieket erõteljesen távolítsd el! A rosszindulatú szomszédokkal közjegyzõ elõtt kössél eme idõszakra meg nem támadási szerzõdést! Az össszes tévéújságban olvasd el az elõzõ és a következõ rész tartalmát, ugyanezt hallgasd meg a Dallas info telefonszámokon, legyél tájékozott! Jelentkezz a rádió Dallas klubjában, ha a mûsorkezdéssel megszokott idõponttól akár egy kicsivel is eltérnek, irjál felháborodott leveleket, s küldd a tévé ügyfélszolgálatára! Nézd a Dallas német, szlovák, román nyelvû adásait is, ha nem is érted, legalább jól megfigyelheted a házakat, az autókat, a szobák berendezését, az öltözködést! A film végén mindig sajnáld, hogy vége van!

A turkálós használtruha-boltokban, keress a filmben látható ruhadarabokat, cipõket, teremts divatot! A két rész közötti idõszakban kezdezményezzél beszélgetéseket, esténként memorizálj és vezess naplót a fontosabb eseményekrõl! Ismerkedéskor kérdezd meg, ki az a Pamela, ha tudja rossz ember nem lehet. Ne higgy okoskodóknak, ellenzõknek, szakembereknek - ismeret a mondás vízet prédikálnak és bort isznak - õk is nézik!