Boli van! Boli van!

Mindig jól bejön, ha a külföldi sztár, néhány magyar szóval kedveskedik. A Multimédia Kft. meghívására a boli-felelõs, a svéd Rednex volt Budapesten. A brutális és esztétikus, kihívó, de nem visszatetszõ, szexis, szõke szépség, a csapat szûk repertoárú mûsorát vezette be így: Boli van!
A fejfényes technikus, ritkán találta meg a történés centrumát, de a mulató közönség a mozgalmas színpadképen, mindig talált kedvére valót, hosszúhajú bohókás hegedûbûvészt, szalmabálán ugráló country boyt. Egyébként a közönség volt a legjobb, a családapa hózentrógerban három gyermekével, anya lányával, ötvenes házaspár és lendületes szeretnivaló tinik ropták egymás mellett.
A Rednex sok mozgásos, dinamikus, lelkes és humoros, éppen ezért elõadásában fárasztó, igaz hatásos képet alakít és terjeszt magáról, ennek egy koncertkörúton hitelesen megfelelni igen nehéz.
A koncertek megszokott rituáléit, a gyertyákat, a színes fluoreszkáló biszbaszokat, a közönség énekeltetését, a vissszatapsolást - leszállították.
A hangszórókat kellõen megdöngették, mindannyian kellemesen elfáradtunk.


Koncertajánlat:
Best of Pierrot 1990-95'
1995. szeptember 8. 20h /Budai Parkszínpad/