Art'húr hírek

Azok, akik legalább 600 Ft értékben segítségünkre voltak, s elfogadják az Art'húr szemléletét, törekvéseit, pártoló tagokká válnak. Az igazolvány tulajdonosának egy éven át fedezzük a számára elküldött Art'húr postaköltségét is. A támogatók listáját folyamatosan frissítve közöljük. Jelenleg 103-an vannak a kötelékben. Az új tagok névsora:

Báder Erika /Perbál/
Cs. Bíró Attila /Bp./
Csejtey Lydia /Bp./
Cserey Miklós /Bp./
Dabis Balázs Silvius /Szilasliget/
Dombó Zsolt /Bp./
Feke Zsombor /Karcag/
Kecse Attila /Nagyvárad/
Dr. Kiss Lajossné /Hódmezõvásárhely/
Makra Szabolcs /Bp./
Mátrai Krisztina /Felcsút/
Miklós Dóra /Biatorbágy/
Mosonyi Feri /Mende/
Rácz Renáta /Tatabánya/
Stevula Ervin
Szabó Ágnes /Bp./
Szente Erzsébet /Bp./
Veres Viktória /Bp./

Továbbra is ajánlhatja - kérjük, hogy tegye így - barátainak, ismerõseinek, hogy az Art'húr itt olvasható számából, felbélyegezett C/5-ös válaszboríték elküldésével, lehet kérni próbaszámot a szerkesztõség címén. Ezúton kérjük mindazokat, akik a fenti felhívást közzé tudják tenni vagy kulturális hírként be tudják szerkesztetni a helyi média kínálatba, segítsenek ezzel, hogy minél többen megismerhessék az Art'húrt.

Jóna Dávid és Kõrösi András elõre megfontolt szándékkal kiadott, az emberiség ellen elkövetett versei, még mindig igényelhetõek postai utánvéttel a szerkesztõség címén 150 Ft. illetve 100 Ft.-os áron. Bizományi árusítás is lehetséges.

A beadott pályázataink sikeréért szorítunk, bízunk abban, hogy megmaradásunk, fejlõdésünk anyagi hátterét biztosíthatjuk. Nagy szükségünk lenne támogatóra, hisz két újabb kötetünk is kiadásra vár. Igazán nagy segítség lenne, ha az újság nyomtatásához alkalmas papírral tudnának minket segíteni.

Kérjük a tagságot, hogy õk keressenek minket, tájékoztassanak minket az újságra vonatkozó reakciókról!

A következõ szám nincs tematikus témához kötve, várjuk írásaitokat!


Jóna Dávid
ART'HÚR második szülinapjára

Hitünk nyomtatott matracán.
Kékítõbe oldjuk hétköznapjaink szennyesét.
Nem mi vagyunk jók, a többiek rosszak.

Hogy eredeti -e?
Konzekvensek vagyunk mindenesetre,
s alkalmasak e szerepcserés szerepre.
Merthiszen, mert hiszem,
hogy létezésünk jel,
s mint ilyen megmarad.
A szûk elitt fújtat,
hisz õk is érzik
mi gyúrjuk a jövõnek a múltat.

Bonus track:
Cinkosaink száma nõ
/több mint fele férfi.../


Fekete lista a rendezvényrõl:

A 25 alapító tagból 13-an, az akkori 98 tagunkból 44-en nem voltak ott!
A protokoll lista 100-120 meghívójából 4-en jelezték távol maradásukat, a többiek csak úgy nem jöttek el. A fellépõk, kiállítók közül volt olyan aki máig nem jelezte távolmaradásának okát. A sajtó, a televízió, a rádió ígérgetésükkel ellentétben sem voltak ott. A Múzsa kulturális híradó a város összes sznob felvonulásáról képes beszámolót adott és ad, minket nem említettek. Köszönjük ellenben a Képújságnak, a Hegyvidéknek, az MTI-nek, különösen a Sansznak és a Civil Rádiónak a megtisztelõ figyelmüket. A többieket a rendezvényszervezõnk szólítja meg. Egyébként jól vagyunk és a következõ számot méricskéljük, tervezzük.

- szerk. -