„A lavina hópelyhei mind ártatlanok." (S.J.Lec)

A mérleg

Méghozzá patika mérleg. Merthogy a sikernek sok részvényese van, a kudarc mindig árva. Az idei rendezvényünk nagyon jól sikerült, sokan jogosan magukénak érezhetik a sikert, mert 1500 - 1600 látogató siker a Budapest Kongresszusi Központban egy nyolcórás kulturális, mûvészeti rendezvényen ami se nem pártértekezlet, se nem hitgyülekezet, se nem amwayi „verd át a szomszédod" adaptált tömegmozgalom. Olyan jó, hogy velünk voltatok!
Szivacsként éltük meg!
Színfalak mögül néhány adat. A 130 Art'húr tagból 76 nem volt kíváncsi, így a fejtörésünk az, hogyan tudjuk a tagságot frissíteni. Az alapítók érdektelensége feltûnõ. Neves autós cég, bank, és élelmiszeripari mamut megengedheti magának, hogy szavát, - így kedvünket is - szegve visszalépjen, sokszor az utolsó pillanatban. Közben gondolok a naponta próbáló Jézus Krisztus produkcióra, a fotósokra, képzõmûvészekre akik munkáikat keretezik, vagy a szervezõkre akik faxhangra aludnak el. Persze, hogy nem az a baj, hogy nem támogatnak, inkább az, hogy teszik mindezt. Gondolok itt a bujkálásokra, a várakoztatásra két órán át az elõtérbe, az utolsó pillanatokban csökkentett támogatásokra. Mintegy harminc írott, öt-hat elektronikus sajtó jelezte részvételét. Köszönjük az Új Magyarországnak, a Pesti Estnek és a Pesti Mûsornak, a Magyar Narancsnak, a Képújságnak, a Budapesti Újságnak, Cseke Lászlónak a Danubius rádióban a rendezvény hírének lehozatalát, külön a Sansz gyors intézkedését! Köszönjük, hogy a rendezvényrõl tudósított a Kurír.
A Múzsa kulturális híradó idén is a Vállalkozók bálján keresi a kultúrát.
A fellépõ zenekarok így a Jefferson Blues Band, a M.É.Z., a Publo Honey, a Carebeat és a Jam Station kitûnõ muzsikával szórakoztatta vendégeinket, a Flagrumnak még csak telefon se volt közelében, hogy távolmaradását jelezze, egyszerûen nem jött, annak ellenére, hogy az együttes egyik tagjával elõzõ este találkoztunk, a beállás idõpontját is rögzítettük. Néhány kiállító ugyanígy; nem tisztelte meg jelenlétével a rendezvényt. A kiállítás gazdag anyagán azonban ez szerencsére nem látszott.