Inter@rt'húr
Rovatvezetõ: Windisch József 
Kedves Olvasó!

AzArt'húr internetes változata már hat hete üzemel.Ez idõ alatt tíz országból (Magyarország,USA, Ausztrália, Németország, Csehország, Hollandia,Kanada, Norvégia, Svájc, Izrael) mintegy háromszázanlátogattak honlapunkra. Az ebbõl kibontakozott statisztikákalapján fiktív képet alkottunk az átlagos olvasónkról.E szerint Jenõ (nevezzük mondjuk így) késõnkelõ típus. Legkorábban is csak az ebéd elõttiórákban, vagy a délutáni szieszta idejénkapcsolja be a gépet. Akinek ilyenkor más dolga van, legszívesebbenaz éjjeli órákat tölti nálunk. Jenõmiattunk talán még a munkáját is félreteszinéha, többnyire ugyanis hétköznap (elsõsorbanszerdán) néz felénk. Szombat, vasárnap valószínülegaz elmaradt munkáját pótolja, vagy a nyomtatott számainkatolvasgatja. 
1997. augusztus 14-tõl 20-ig tart a PepsiSziget '97.
Helyszíne ezúttal az Óbudaisziget. Bõvebb információkat találhatsz azalábbi címen: http://www.internetto.hu/este/zene/frame.index.html
Festészet Magyarországon a http://www.kfki.hu/keptarcímen.
A kezdetektõl a XX. század közepéigsorakozik itt a magyar festészet 1300 digitalizált festménybõláll a gyûjteménye, melyhez keresõ rendszer istartozik.
Révész Tamás internetes fotógalériájaBudapestrõl a http://www.hvg.hu/galeria/reveszcímen található.
A negyven fekete-fehér képbõlálló válogatás az 1996-ban jelent meg a Pulitzerdíjat nyert albumból valók.
A klasszikus görög kultúrábana http://www.arwhead.com/Greekscímen lehet mélyedni. A kifejezetten oktatási céllalkészített kiadvány az ókori Görögországotés kultúráját mutatja be.
Werner Zsolt Rejtõ Jenõ írásokatvitt fel a hálóra.
Címe: http://www.fok.hu/~dirk/rejto
Egyetemisták, fõiskolások országosturisztikai találkozója.
1997. 07. 31. - 08. 03. Baja, Petõfi-sziget
http://www.oditech.hu/efott

Az Internettohírlevele így ajánl minket:

„ART'HÚR Kortárs Mûvészeties Kulturális Alapítvány (http://arthur.netstudio.hu)Öröm látni, ahogy egyre csak szaporodnak a magyar webena magyar irodalmi mûvek. Ezen a kis legelõn az alapítványaktuális hírei, információi, illetve a lapinternetes kiadása adja a szellemi táplálékot.Az oldalak meg az építés fázisában vannak,az alkotók állítása szerint napról-napraújabb igényes irodalmi mûvek kerülnek fel.
Bízunk benne, hogy a webes kiadás hamarosanutoléri, és talán le is körözi a papíronmegjelenõ változat színvonalát. Rengeteg érdekesírás, novella, vers, rajz gyûlt össze, tessék,lehet olvasgatni, és nem unatkozni!
Tartalom: 4 Design: 1 Linkek: 0"