--- MOSONYI FERENC ---

Az Art’húr Alapítvány a kommunikációképes művészetet támogatja, segíti, így Mosonyi Ferenc előadó-művészetét is jó szívvel ajánlja. 210 fellépése után, idén „Szeretetstaféta: Egy darabot a szívemből ” címmel koncertsorozatot szervez az ország felsőoktatási intézményeibe. Máté Péter dalaiból készített műsorát így Önöknél/Nálatok is szívesen előadná.

Kérem a Hallgatói Önkormányzatot, hogy fellépését segítsék, vegyék fel a kapcsolatot az előadóval a 06-20-370-87-26 vagy a 06-29-330-774- es telefonszámon.

Lássuk be Mosonyi Ferenc őstermelő.

Több, mint 200 koncerten át hordozta tisztaságát, énekli hitét a tanítóságának és előadó művészetének határán. Dalaiban Máté Péter érzékenységét játssza tovább, és élő eledelként ad egy darabot a szívéből - mondom akár úgy, mint egy őstermelő.

A legnagyobb értékkel bír - magát adja. Neked énekel, mert mutatni akar valamit, a színpadról éppolyan szeretettel néz körül, mint jó gazda a kertjén. Lássuk be Mosonyi Ferenc őstermelő.

Arcok vannak a koncertjén, élő, mosolygó, emlékező, érző arcok - nem hasonlítható!

Barátságommal és tiszteletemmel bír!

Jóna Dávid

Máté Péter- Mosonyi Ferenc
Szeretet staféta - viszed tovább? Játék egy húron, barátok , akik azért vannak; álmok visszahozhatók: ez így sem kevés - egy darab a szívedből. Hitelesség tisztaság - Veled vagyok, ez az a szép nap?
Ha elmész is itt marad, jó hogy vagy!
További információk:
http://www.muveszetek.hu/napsziget/akt-014.htm


Az oldalt az Art'húr Kortárs Művészeti és Kulturális Alapítvány megbízásából
Windisch József készítette - (C) 2001.